Mariaholm kurs- og konferansesenter

mariaholm.gif E-post Mariaholm(at)katolsk(dot)no

Velkommen til Mariaholm!

Mariaholm kurs- og konferansesenter ligger i en skråning ned mot Øyeren med særdeles sjarmerende omgivelser. Det er fint tur-terreng, og om sommeren er det gode bademuligheter.

Hovedanlegget er bygget i flere plan. 1. plan har resepsjon og kontor med kopieringsmaskin, til disposisjon for leietakerne. Det er også to soverom beregnet på ledere. 2. plan har spisesal, garderobe og toaletter, og 3. plan to peisestuer. På 4. plan finner man forelesningssal som kan deles opp i to grupperom, TV-stue og toaletter, og på 5. plan to grupperom og et aktivitetsrom. Til bruk i grupperommene finnes tavler, overhead-prosjektor og lysbildeapparat og -lerret.

Internatet, eller "sovehus" som vi kaller det, ligger for seg og består av to fløyer som hver har 18 dobbeltrom (72 senger). Den ene fløyen har dusj/wc på rommet, og den andre fløyen har servant på rommet og dusj/wc i korridor.


kapellet.gif Mariaholm har også et usedvanlig vakkert kapell til disposisjon.

Større grupper kan regne med å disponere stedet alene. Mindre grupper kan dele stedet såfremt brukerbehovet er forskjellig.

Mariaholm er enkelt og solid, men dekker alle nødvendige funksjoner for kurs og servering. Vi har et godt og fleksibelt kjøkken som kan tilpasses ethvert behov. Priser oppgis ved forespørsel.

Adkomstmulighet (se eget kart) til Mariaholm er E18 til Spydeberg. Fra Spydeberg sentrum over jernbanelinjen og deretter første vei til høyre. Denne vei følges ca 12 km, og så taes privat vei skiltet "Mariaholm" til høyre ned til anlegget.


Gateadresse:
Adresse Stegenveien 1143, 1820 Spydeberg Telefon  69 83 97 50 Bankkonto 3000.15.44981
Postadresse:
c/o Oslo katolske bispedømme, Akersveien 5, 0177 Oslo
Henvendelser og bestillinger på tlf: 23 21 95 00
Kontaktperson:
Paul Marić

null
av Webmaster publisert 29.05.2010, sist endret 17.08.2015 - 22:59