Se biskopens video

Vignett video biskop Eidsvig

I en video til katolikkene i Norge forteller biskop Bernt Eidsvig om sin rolle i en raskt voksende kirke, og hvordan og hvorfor han utfører sine oppgaver.

Lesetips

Apostolisk brev fra pave Frans til alle ordensfolk i anledning av det gudviede livs år.

Les mer
 

Om katolsk.no...

www.katolsk.no er det offisielle nettstedet til Oslo katolske bispedømme. Redaktøransvar for sidene ligger hos Informasjonstjenesten, les Copyright-betingelsene hvis du vil bruke stoff fra nettstedet.

For tekniske spørsmål, kontakt webmaster på en av e-postadressene nederst på denne siden.


English   Portugues   Français   Polish   Deutsch   Español   Italiano   Norsk

Denne www-serveren bruker Apache programvare, Plone innholdssystem, og kjører på en Linux maskin. Forbindelsen til Internet er over en 100Mbps fiberlinje til Kvantel (tidligere Hafslund) i Oslo. Les gjerne den årlig oppdaterte statistikken for mars måned for nettstedet.

Takk til...

E-post-adresser

webmaster(at)katolsk(dot)no
Send gjerne kommentarer om disse Internet-sidene hit. Tips til nye pekere (til artikler, dokumenter, nye katolske bispedømmer, eller til rett og slett interessante nettsteder) tar vi alltid imot.
postmaster(at)katolsk(dot)no
Send spørsmål om elektronisk post innen katolsk.no hit. Vær dog klar over at du finner mange E-post-adresser i persongalleriet eller rett og slett ved å søke etter folk. Vær også klar over at elektronisk post til adressater innen domenet "@katolsk.no" er beskyttet mot spam og mot e-post virus.
hostmaster(at)katolsk(dot)no
Det er her du henvender deg hvis du har spørsmål vedrørende eller ønsker om domenenavnet katolsk.no. (Hvis du ikke skjønner hva dette er for noe så har du garantert ikke noe her å gjøre!)

Hvorfor så mye søppelpost?

RFC-1876 now! Valid CSS! Valid HTML 4.01!