Pater Robert Kanoza SS.CC. forlater Trondheim

Picpusfedrenes provinsial i Polen, p. Mieczyslaw Recko, har bestemt at p. Robert Kanoza skal forlate Trondheim Stift. Pater Robert skal til Oslo katolske bispedømme der det fra før av arbeider to prester fra picpusenes polske provins, p. Gerard Filak i Oslo og p. Janusz Fura i Drammen.

Forflytningen fra Midt-Norge ett år før avtaleperiodens utløp må ses i sammenheng med den aktuelle situasjonen i Trondheim Stift.

Pater Kanoza har siden august oppholdt seg i sitt hjemland Polen, der han har forsvart sin doktoravhandling i filosofi. Den nybakte filosofidoktoren har allerede hentet sitt flyttelass i Trondheim og flytter nå til Porsgrunn hvor han skal hjelpe til i menigheten samtidig som han fortsetter med norskopplæring.

av Webmaster publisert 02.12.1997, sist endret 02.12.1997 - 14:22