Dagsseminar om evangelieforklaring og søndagsskole

Er det evangelieforklaring for barna eller søndagsskole hos dere? I stadig flere menigheter prøver man å gjøre noe spesielt for og med barna i tilknytning til søndagens høymesse. Det kateketiske senter ønsker å bidra til at de som tar på seg oppgaven med å lede en evangelieforklaring eller søndagsskole får en skikkelig opplæring i hvordan man griper dette an.

Vi ønsker derfor å invitere alle som er, eller som kanskje kommer til å bidra i evangelieforklaringen/søndagsskolen, til et dagsseminar i Oslo lørdag den 13.oktober 2007.

Vi har vært så heldige at vi har fått med oss to personer med solid bakgrunn i søndagsskolearbeide til å innlede for oss. Det er Sunniva Kristiansen fra St.Paul i Bergen og Kristin Hirum Lund eller Ragnhild Knotten fra Norges søndagsskoleforbund.

Det er oppmøte kl.9.30, og vi avslutter ca. kl.14.30 Det vil bli servert en enkel lunch.

Påmelding kan gjøres til Camilla Cselenyi eller Torvild Oftestad på Det kateketiske senter (tlf. 23 21 95 50/51, e-post Kateketisk.senter@katolsk.no) innen 1.oktober. Vi vil ta Kr 50,- i deltageravgift som betales ved oppmøte.

HJERTELIG VELKOMMEN!

NB! I dette seminaret er det mye å lære også for dere som driver med annet arbeide med barn i menighetene. Dere er også hjertelig velkomne!

Det kateketiske senter / KI-Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (7. september 2007)

av Webmaster publisert 07.09.2007, sist endret 07.09.2007 - 16:09