Husk at 10. november er siste frist for høring på pastoralplan for barn og ungdom

 Se også:

Høringsutkast for barne- og ungdomsarbeid i Oslo katolske bispedømme: Husk at siste frist for tilbakemeldinger er 10. november!

I forlengelsen av OKBs seminar om barne- og ungdomsarbeid "Sammen i møte med Kristus" på Mariaholm i 2003, og på initiativ fra Pastoralrådet i OKB, har det blitt nedsatt en arbeidsgruppe for å utforme en pastoralplan for barne- og ungdomsarbeid i OKB. Denne planen skal være et kort og konsist dokument på rundt 15 sider, som punktvis skal fastlegge hva OKBs menigheter skal gjøre og hva de skal vurdere om de har kapasitet til å gjennomføre, i sitt pastorale tilbud til barn, ungdom, unge voksne og studenter - inndelt etter aldersgrupper.

Arbeidsgruppen begynte sitt arbeid våren 2008 og har utarbeidet et foreløbig utkast for høring i bispedømmet. Dette utkastet er sendt til alle bispedømmets menigheter og NUKs lokallag, sammen med et tilbakemeldingsskjema. Høringstiden har vart fra 15. september og strekker seg altså til 10. november. Dokumentet er planlagt å ferdigstilles i mars 2009.

Alle interesserte er invitert til å komme med tilbakemelding på utkastet ved hjelp av utfylt høringsskjema. Dokumentutkast og høringsskjema kan fås ved henvendelse til din lokale menighet, eller ved å sende en forespørsel til mailadressen pastoralplan@katolsk.no. Høringsskjema kan leveres til samme mailadresse. Man kan også laste ned utkast til pastoralplan her (link) og høringsskjema her (link).

Arbeidsgruppen for pastoralplan for barne- og ungdomsarbeid håper at så mange som mulig gir tilbakemelding på dokumentutkastet.

Vennlig hilsen

Arbeidsgruppens sekretærer

Marta Bivand Erdal og Ståle Wilhelmsen

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (6. november 2008)

av Webmaster publisert 06.11.2008, sist endret 06.11.2008 - 15:53