NUK trenger (voksne) kokker!

nuk.png

Norges Unge Katolikker (NUK) trenger kokker på sine arrangementer. Nå går NUKs leder ut og utfordrer den voksne generasjon.

NUK går nå ut med en etterlysning: Hvor er de voksne kokkene? Jardar Maatje, leder i NUK, Hvorfor gjør dere dette?

-NUK har svært mange arrangementer i løpet av et år, både ukeslange leirer og helgearrangementer. For at disse skal fungere, trengs det frivillige ledere. I de siste årene har det vært stadig vanskeligere å få tak i kokker.

Hvorfor voksne? Kan ikke ungdom være det? -Naturligvis! Men de fleste lederne våre er unge, vi trenger å få tak i litt eldre ledere også. Mange unge i dag er mer usikre når det gjelder å lage mat fra bunnen av og til større grupper. (Budsjettene våre tåler ikke halvfabrikata.) Derfor ønsker vi med dette å invitere også voksne til å bidra på et område der de vanligvis er ganske drevne.

Hva får man for å være kokk på leir? -Man jobber gratis, men man får mye igjen for det. Ikke minst fellesskapet i lederteamet - men også gleden over å gjøre tjeneste i Kirkens barne- og ungdomsarbeid gjennom en praktisk og helt uunnværlig oppgave. Så Har du en chef-spire eller en erfaren gourmet i magen? Liker du å kose deg med kotelettene mens grønnsakene godgjør seg i gryta? I så fall vil vi i Norges Unge Katolikker oppfordre deg til å melde deg til tjeneste som kokk på et av våre arrangementer!

Synes du dette høres interessant ut, kontakt NUK på nuk@nuk.no eller 23 21 95 40.

Melding fra Norges Unge Katolikker (20. mars 2009)

av Webmaster publisert 20.03.2009, sist endret 20.03.2009 - 16:51