Erkebiskop Marcelo Sanchez Sorondo deltar i "Tro til forandring"

Norges Kristne Råd arrangerer fra 21. til 24. mai konferansen "Tro til forandring" i Oslo. I den anledning er erkebiskop Marcelo Sanchez Sorondo, kansellist i Det pavelige akademi for sosialvitenskapene, invitert og har takket ja til å delta fra 22. til 24. mai. Erkebiskopen skal etter planen delta på konferansens storsamling og seminar.

På nettstedet www.trotilforandring.no presenteres konferansen slik:

Tro og skaperverk

Fra alle verdens hjørner er vi vitner til ødelagte livsvilkår, miljøtrusler og klimaendringer. Hvor er kirkene når livet trues? Vi inviterer til dypdykk i troens kilder, på leting etter vår plass i Guds skaperverk og vårt kall til å kjempe for en bærekraftig og rettferdig verden.

Ansvar og forandring

Tro til forandring skal du finne kunnskap, ideer og mot til å handle for endring. Ved hjelp av dyktige innledere, rom for erfaringsutveksling og kreative og praktiske vinklinger vil vi sammen løfte fram håpet og mulighetene for forandring.

På programmet...

... står stormøter med profilerte nasjonale og internasjonale kirketopper, seminarer ved et mangfold av organisasjoner og menigheter, bønn og gudstjenestefeiring, kulturelle godbiter og tid til en pust i bakken med prat over kaffekoppene.

Økumenisk storsamling

Det er hele bredden av kirke-Norge som står sammen om dette, og programmet vil gi glimt av rikdommen av tradisjoner vi representerer. Her er det rom for alle mennesker av god vilje, unge og gamle, grasrot og høyt-på-strå, søte gutter og tøffe jenter, ildsjeler og nykomlinger.

Sett av Kristi Himmelfartshelga og bli med!

LES MER og MELD DEG PÅ på www.trotilforandring.no.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (22. april 2009)

av Webmaster publisert 22.04.2009, sist endret 22.04.2009 - 11:39