Ny bok fra St. Olav forlag: MIN FØRSTE AFTENBØNN

Min første aftenbønn

St. Olav forlag 2009:

MIN FØRSTE AFTENBØNN

Kr. 79.-

ISBN 978-82-7024-216-0

I denne lille boken, produsert i slitesterk og barnevennlig kartong, presenteres et forslag til aftenbønn som katolske foreldre kan be med sine barn.

De enkelte bønnene er hentet fra både felleskristelig og mer spesifikk katolsk arv. Aftenbønnplanen, som er utarbeidet i samarbeid med Kateketisk Senter, starter med korstegnet, deretter takkesangen Kjære Gud, jeg har det godt, med etterfølgende Fader Vår, Hill deg, Maria, Ære være og til slutt sangen Nå lukker seg mitt øye. Bønnene er illustrert med vakre bilder av Fra Angelico.

Biskop Eidsvig anbefaler boken til katolske foreldre og faddere med ordene:

Jesus sier: "Jeg er verdens lys. Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys." Dette livets lys, som skal lede barnet gjennom livet, blir tent i dets hjerte ved dåpen. Det er foreldre og fadderes oppgave å hjelpe barnet til å holde lyset brennende. I denne lille boken presenteres et forslag til aftenbønn, som man kan be med barnet de aller første årene.

Tegner man abonnement i Dåpsklubben Katolsk Tripp Trapp (se www.katekese.no), er aftenbønnboken del av en gratis velkomstpakke. Boken er imidlertid også å få kjøpt i, eller kan bestilles fra, St. Olav bokhandel.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (12. oktober 2009)

av Webmaster publisert 12.10.2009, sist endret 19.01.2011 - 16:05