To nye barnebøker på St. Olav forlag

ST. OLAV FORLAG har gleden av å kunne presentere to katolske barnebøker i norsk oversettelse:

Jeanne Perego (tekst) og Donata Dal Molin Casagrande (illustrasjon) :

Max og Benedikt

 - en blåtrost forteller om pavens hverdag

Kr. 179.-

Max er en blåtrost som bor i Peterskirkens kuppel. Der observerer han alt som skjer, og har særlig fattet interesse for én person, nemlig pave Bendikt XVI. Max forteller barna hva paven driver med hele dagen og hva som er viktig for ham. På fornøyelig, men solid vis, og med morsomme og vakre illustrasjoner, får barna innblikk i pavens hverdag: audienser, møter, skriving, reiser, musikk etc. "Max og Benedikt" har blitt en internasjonal suksess for katolske barn og er en oppfølger av bestselgeren "Joseph and Chico". Boken, som ble lansert på pavens 82-årsdag, har forord av msgr. Damiano Marzotto fra Kongregasjonen for troslæren, og han skriver blant annet det følgende:

Står vi på Petersplassen i Vatikanet, kan vi høyt over søylene se en stor bygning med to vinduer som det lyser fra til langt på kveld. "Det er der paven bor," sier folk. "Siden det er lys i vinduet, betyr det at paven fremdeles jobber." Men hva er pavens jobb? Hva driver han med hele dagen? Denne boken ble skrevet som svar på disse spørsmålene, og jeg takker forfatteren for å ha gitt oss et respektfullt, men levende bilde av hvilken hverdag Peters etterfølger har.


Regina Doman (tekst) og Ben Hatke (illustrasjon) :

En engel i vannet

Kr. 149.-

Et lite barn vokser i mors mage, utforsker vannet og snakker med sin verneengel. En usedvanlig vakkert illustrert historie om veien fra unnfangelse til fødsel. Boken gir barn og foreldre mulighet til å undre seg over livets mysterium og trygghet på at vi alle har vår egen engel - som var hos oss allerede da vi svømte i vannet i mors mage.

"En engel i vannet" er en internasjonal bestselger fra Sophia Institute Press, solgt i over 100.000 eksemplarer. Bla gjennom den nydelige boken på nettstedet www.angelinthewaters.com (engelsk og spansk utgave).

Begge bøkene er til salgs i eller kan bestilles fra ST. OLAV BOKHANDEL.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (9. desember 2009)

av Webmaster publisert 09.12.2009, sist endret 19.01.2011 - 16:05