Vertsfamilie i et år for ung katolikk fra Italia?

AFS Internasjonal Utveksling er Norges største frivillige utvekslingsorganisasjon. Hvert år mottar organisasjonen ungdommer fra hele verden som ønsker å bli kjent med vårt "eksotiske" land ved å bo ett år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss. Mange av dem er unge katolikker. Vi vil gjerne finne en god familie som deler deres tro og glede over å kunne være aktive i menigheten.

I år leter, bl.a. Selenia fra Italia etter en god familie. Selenia er en kreativ og omtenksom 16 årig jente fra en liten by i Sør-Italia. Hun er aktiv katolikk og ønsker seg en vertsfamilie et sted som gjør det mulig for henne å praktisere sin tro under oppholdet i Norge.

Kunne du tenke deg å åpne ditt hjem og ditt hjerte for en av våre utvekslingselever? Ungdommene kommer i august, men for å få skoleplass må vi finne en god familie før juni. Ved å finne en familie så tidlig som mulig kan dere også bli litt kjent med hverandre på forhånd.

Om du vil vite mer om Selenia eller en annen av våre utvekslingselever ta gjerne kontakt med oss på www.afs.no/vertsfamilie eller ring 22 31 79 00.

AFS Internasjonal Utveksling /KI (Oslo) (3. mai 2010)

av Webmaster publisert 03.05.2010, sist endret 19.01.2011 - 15:59