Bergen: Bønn for preste- og ordenskall 2. februar

I 1997 innstiftet Pave Johannes Paul II tradisjonen med å feire ordenskall på denne dagen for Herrens Fremstilling i tempelet.  Hensikten var å rette hele Kirkens oppmerksomhet mot ordenslivet.

I St. Paul feirer vi dette med en dag i stillhet og tilbedelse med bønn for kall. Denne feiringen er en åpen invitasjon for oss alle til å fornye vår troskap til Herren og å gi oss selv til Ham, våre tanker, vårt arbeid – alt vi er og alt vi gjør. Vi er alle kalt til hellighet!  Dette er også en dag vi ber for det gudgitte liv: Prester og ordensfolk, at de forblir trofaste og utholdende i sitt kall. La oss også be for ungdommen at de må være åpne for Herren, lytte til hans inspirasjon og Hans vilje med deres liv, - at de må ha mot til å følge Jesus uansett hvilken vei Han måtte be dem om å gå.

11.00: Utstilling av Det Hellige sakrament og rosenkransbønn

11.30- : Stille tilbedelse hele dagen

15.00: Barmhjertighetens rosenkrans

18.30: Forberedelse til messe.

19.00: Kyndelsmesse med lysvelsignelse

St. Paul menighet