St. Olav bokhandel med åpning av juleutstilling og kundeklubbkveld

Torsdag 29. november åpner St. Olav bokhandel sin juleutstilling og inviterer til kundeklubbkveld fra kl. 18.30–20.30 med gode tilbud på musikk og bøker.

St. Olav bokhandel St. Olav forlag er også tilstede denne torsdagskvelden, som blir første anledning til å sikre seg en kopi av følgende utgivelser:

SEGL - årsskrift for religion og samfunn er et nytt katolsk årsskrift, med utgangspunkt i en katolsk humanistisk tenkning. En rekke spennende skribenter bidrar med artikler innen kunst, litteratur, teologi, spiritualitet og aktuelle samfunnsspørsmå.

DE GYLDNE DAGENE - kirkeåret og katolske festdager med barn av Emma Ulrikke Weiglin Eriksen, er en vakker og svært nyttig bok som gir tips og gode råd for markering og feiring av høytider, kirkelige fester og helgendager i familien og barnegruppen.

Ønsker du å bli medlem av av kundeklubben i St. Olav bokhandel? Det er både gratis og enkelt: send SMS til 2007 med kodeord STOLAV. Som medlem får du tilsendt den ferskeste informasjonen om ulike tilbud, utgivelser m.m.

Velkommen!