Maria-prosesjon i Drammen 11. mai

nullSt. Laurentius menighet i Drammen arrangerer den 11. mai kl 14-16 en Maria-prosesjon gjennom byens gater. Prosesjonen, som er en del av troens år-initiativene i menigheten, vil foregå i sentrumsgatene og stoppe på Bragernes Torg (Nord-Europas største torg!).

Prosesjonen starter kl. 14 fra St. Laurentius kirke (Cappelens gate 1) og avsluttes ved at Maria-statuen bæres inn i kirken, hvor barna ærer henne med blomster. Deretter (kl 16) serveres det mat til alle – og is til barna.

Vi oppfordrer alle til å sette av denne ettermiddagen for å delta i prosesjonen gjennom Drammen sentrum – med rosenkransen og Maria-sanger – alt til ære for Vår Frue, som leder oss. Ta gjerne med faner og blomster! Vi oppfordrer alle som har nasjonaldrakter, til å bære dem denne dagen, slik at prosesjonen blir et synlig uttrykk for det mangfold som preger vår universelle Kirke. Sett ditt fargerike og ærbødige preg på prosesjonen.

Vi ønsker alle – ikke minst barnefamilier – hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen

St. Laurentius menighetsråd

av adm — publisert 25.04.2013, sist endret 06.05.2013 - 13:31