Stab på plass i St. Johannes på Bredtvet

St. Johannes apostel og evangelist menighet på Bredtvet i Oslo melder om to nyansettelser:

  • Collette Marmande FurulyDen 6. august 2013 ble Collette Marmande Furuly ansatt som menighetssekretær. Collette kommer fra New Orleans, USA, og vokste opp i en stor katolsk familie. Hun flyttet til Norge for 18 år siden sammen med sin norske mann og sine 3 døtre, og har utdannelse innen kommunikasjon og mange års erfaring fra reiselivsbransjen og administrative stillinger. Familien har vært medlem i St. Hallvard menighet siden de flyttet til Norge i 1995.
  • Ingrid PaluskaDen 1. august 2013 ble Ingrid Elisabeth Paluska ansatt som katekesekoordinator i menigheten. Ingrid kommer fra Kristiansand, der hun vokste opp som katolikk. Gift. Hun er utdannet innen teologi og pedagogikk, og har bl. a. arbeidet i Unge Norske Katolikkers Forbund, på spesialskole for autister, og som kateket i flere menigheter.

Vi ønsker Collette og Ingrid lykke til i sine nye stillinger!

av Mats Tande publisert 06.08.2013, sist endret 07.08.2013 - 19:15