Syriske biskoper: Stopp våpenforsendelser!

http://www.fides.org/en/news/36657-ASIA_SYRIA_The_Catholic_Syrian_Bishops_if_the_world_wants_to_help_us_stop_sending_us_weapons#.VFJDNfmG-FU

Syrias katolske biskoper ber i en appell til verdenssamfunnet om å stoppe våpenleveransene til Syria.

Mange fortvilte kristne, særlig i Alleppo, ønsker kun å forlate landet etter over tre år med borgerkrig. Biskopene der imidlertid folk om å holde ut.

– Vi vandrer i mørket og ser ikke noen utvei, kun Kristus kan gi våre hjerter håp. Verdens makter må innse at freden ikke hjelpes dersom de fortsetter å sende våpen hit. Vi ber også alle om ikke å flykte, ikke forlate sitt land. Som hyrder ser vi tydelig hvordan vårt folk lider. Man kan ikke tvinge noen til å bli værende i en situasjon der det ikke finnes arbeid, håpløsheten øker dag for dag, der eget liv samt de du elsker alltid er truet.