Ny afrikansk prest til Norge

Godwin Adahada Den 30. juli ankom nigerianske  p. Godwin Michael Adahada Norge, og siden 11. september virker han i Oslo katolske bispedømme, hvor han også har familie. Han er født 2. juli 1974, ble diakonviet 23. august 2006 og presteviet 28. juli 2007. Han har vært kapellan og sogneprest ved ulike menigheter i Nigeria og også hatt andre tjenester, blant dem som sykehusprest og kapellan for katolsk ungdom og ministranter. Til Norge kommer han fra Belgia, hvor han studerte ved det katolske universitetet i Leuven.

P. Godwin er engelsktalende afrikaner.  I Oslo katolske bispedømme virker fra før en prest fra fransktalende Afrika, p. Zéphyrin Ligopi Linzuwa og en prest for eritreere, p. Teklehaimanot Asfaha (p. "Tekle").

katolsk.no ønsker p. Godwin velkommen til Norge.

av Webmaster publisert 14.10.2015, sist endret 26.10.2015 - 17:14