Oslo: korkonsert i St. Olav domkirke

Lørdag 10. oktober gjester Emmaus Kantorei St. Olav domkirke i Oslo. De holder en konsert klokken 15 og synger i kveldsmessen klokken 18.
 
Emmaus Kantorei er koret fra den evangeliske (lutherske) menigheten i Willich, en by ved Rhinen ikke langt fra Köln. Under ledelse av kantor Klaus Peter Pfeifer synger koret fast ved gudstjenestene i kirken. Sammen med Willicher Musik Projekt presenterer koret årlig større kirkemusikalske verk. I 2015 står Mendelssohns oratorium Elias på repertoaret. Organist Jens Peter Enk følger koret på turen til Norge. Han deltar og med egne orgelsolo under konserten som byr på kormusikk fra fire århundrer.
 
Les mer på korets nettside.

Melding fra St. Olav menighet

av Webmaster publisert 07.10.2015, sist endret 06.10.2015 - 13:34