Oslo: ny kontor­medarbeider i St. Johannes

Mary Femane CabahugFra 1. oktober er Mary Femane Apigo Cabahug ansatt som kontormedarbeider i full stilling i St. Johannes, apostel og evangelist menighet, Bredtvet, Oslo. Mary Cabahug har vært aktiv i menigheten siden den ble opprettet i 2013 og har jobbet deltid ved siden av studier siden i fjor. 

Hun  er født 12. desember 1982 i Guinles, Polanco, Zamboanga del Norte på Filippinene, og har fireårig utdanning innen økonomi og administrasjon/ledelse på Filippinene. Hun jobbet to år som regnskapsmedarbeider på Filippinene, etter det fem år som koordinator og sekretær i Dubai.  Kom som au-pair til Norge i januar 2012 og begynte å studere ved UiO i august 2013,  fortsatte deretter på sitt bachelorstudium i regnskap og revisjon ved HiOA. Hun har for tiden pause fra studiene.