St. Olav menighet med valfart til Polen

I forbindelse med barmhjertighetens jubelår arrangerer St. Olav domkirkemenighet, Oslo, pilegrimstur til Polen 26.-30. september. Det er fortsatt ledige plasser, så vi åpner nå turen opp for andre som ønsker å reise sammen med oss. Vi flyr til Krakow og overnatter både der og i Czestochowa.

I løpet av turen skal vi besøke helligdommene

Vi skal også besøke og feire messe i saltgruvene i Wieliczka og konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau.

Prisen for reisen blir ca. kr 7600 for overnatting i tomannsrom, tillegg i pris for enkeltrom er 90 Euro (kr 900). Prisen inkluderer flyreisen, busstransport til alle stedene vi besøker felles, hotell, frokost, middag og inngangsbilletter.

Vi har kun 48 plasser.

Send din påmelding til Oslo-St.Olav@katolsk.no eller ring menighetskontoret på telefon 22 98 21 65. Oppgi om du ønsker enkeltrom. Påmeldingsfrist er 1. mai. Din påmelding gjøres gjeldene fra den dagen vi har mottatt depositum på kr. 3500 til menighetens konto: 3000.32.00813. Hvis ikke gis til plass til andre.

Meld deg på i dag!

Mvh
Planleggingskomiteen (p. Pål Bratbak, p. Dawid Banas og Lilia Grube)

BILDE: Vår Frue av Czestochowa.© Robert Drózd | Wikimedia Commons

av Adm — publisert 11.04.2016, sist endret 11.04.2016 - 13:18