Sølvjubileum i Karmel

Den 6. august 2016, festen for Herrens forklarelse feiret sr. Maria Teresa Hosanna av Jesusbarnet sitt sølvjubileum.

Den 6. august, festen for Herrens forklarelse feiret sr. Maria Teresa Hosanna av Jesusbarnet sitt sølvjubileum. Sr. Hosanna trådte inn i Karmel på Island i desember 1989 og var med på grunnleggelsen av Karmel i Tromsø. Biskop Berislav Grgić feiret jubileumsmessen sammen søstrenes provinsial, p. Jan av Maria, Kirkens Mor samt prester fra Tromsø stift og andre tilreisende prester. I sin preken understreket Biskopen blant annet forholdet mellom bønn og handling: «forbli fast i dine løfter og etter alle dine gode bønne- og meditasjonssamtaler med Vår Herre her i kapellet – på «deres forklarelsens fjell» glem ikke å komme ned for å fortsette å tjene dine og våre søstre og brøde. Se. Hosanna fornyet så sine ordensløfter og ved slutten av messen hilste også Provinsialen jubilanten og overrakte henne Pave Frans velsignelse i anledning dagen. Etter messen var det kirkekaffe i gjestehuset og senere på dagen middag for sr. Hosannas gjester.

Vi takker alle som gjorde denne dagen til en gledens dag og ber dere alle om forbønn for sr. Hosanna og vår kommunitet.

Les mer om dagen og biskopens preken ved jubileumsmessen på søstrenes nettsider.

 

Fornyelse av ordensløftene.JPG

kirkekaffe i gjestehuset.JPG