OKBs nye byggeleder

katolsk.no bilde.jpgEn ekte islending med sans for og solid kunnskap om god byggeskikk er blitt Oslo katolske bispedømme nye byggeleder. Thormodur Ingi Palsson er i gang med å inspisere bispedømmets mange flotte bygg.

Thormodur (40) startet i den nye jobben i eiendomsavdelingen denne uken og har allerede tatt fatt på de første befaringer med eiendomssjef Hai-Nam Vy. Han har de siste månedene vært selvstendig næringsdrivende i byggebransjen og var før det daglig leder i to år for Flyt entreprenør i Oslo.

Ekspert

- Vi har virkelig fått en topp kvalifisert byggeleder på plass med Thormodur. Han er ekspert på rehabilitering av gamle bygg og har fått de varmeste anbefalinger av folk i bransjen. Jeg er veldig glad for at han sa ja til jobben. Han passer perfekt, sier Hai-Nam.

Mange oppgaver

Thormodur er utdannet byggmester ved Saudarkrókur byggmesterskole på Island. Han har også tømrerutdanning og har i tillegg studert litteratur og norsk. Thormodur er født og oppvokst i Reykjavik, men bodde på Ljan i Oslo fra han var fem til han var 12 år gammel. Etter det flyttet familien tilbake til Island igjen.

- Dette er en veldig spennende jobb, med massevis av arbeidsoppgaver liggende klare. Jeg gleder meg til å arbeide i OKB og ser frem til å bli kjent med både mennesker og bygg, sier Thormodur.

Han bor på Nedre Høvik utenfor Oslo, er gift og har to barn.