NEKs tredje sommerleir er over

40 deltagere, 55+, nøt dagene  på Norges eldre katolikkers (NEKs) i juni.

Leirprogrammet var som vanlig variert med bl.a. messer, bønner, åndelige impulser av p. Erik Ruud som var leirprest, utflukt til Spydeberg prestegård etc.

Hyggelig besøk av biskop Bernt som holdt foredrag om "Vårt kall til Hellighet" og sr. Mette Andresén som fortalte om å møte mennesker i sorg.  Vi satte stor pris på at dere var med oss på kveldene også, tusen takk til dere begge.

Nytt av året, var NEKs gave til de badende, en badetrapp. Elisabeth Golding er primus motor for trappeprosjektet, så det var derfor naturlig at det var hun som inviet den. Kveldene gav tid for underholdning , dikt, fortellinger etc. snacks og noe godt å leske seg med i de flotte, varme sommerkveldene.

Vi gleder oss allerede til neste leir som er 21.-24. juli 2018.

Nikoline Myklevik

Se bilder fra sommerleiren:

20170622_172356.jpg

 

NEKs sommerleir grilling17.jpg NEK sommerleir17.jpg

20170623_103620.jpg