Pilegrimstur til Lourdes

1. juni reiste 34 personer i alderen 6 måneder til 87 år, fra St. Josephs kaldeiskemisjon i Norge og Den Kaldeiske Babylon Klubb i Norge på tur til Lourdes i Frankrike. Fr. Rooni Yousif ledet deltakerne gjennom denne spirituelle reisen som varte i 5 dager. Gruppen hadde leid en buss mellom Bordeaux og Lourdes, der de på turene frem og tilbake ba rosenkransen på Arameisk og forskjellige bønner fra Østens Kirke.

Til tross for dårlig vær, fylt med mye regn og sterk vind, så fikk gruppen fullført det planlagte programmet. I løpet av de dagene de var på tur, ble det holdt to kaldeiske gudstjenester, gått korsvei to ganger og bedt flere ganger rosenkrans. I tillegg deltok de i en gudstjeneste i den fantastiske St. Pius X Basilika. På den nest siste dagen, gikk også alle i fakkeltog.

Under turen ble de historiske Betharrams grottene besøkt, samt St. Bernadette sitt hus, hvor de lærte mye om hennes liv. Sist men ikke minst, ble de reisende også badet i hellig vann.

Vi håper at St. Josephs kaldeiskemisjon i Norge og Den Kaldeiske Babylon Klubb i Norge hadde en fin tur.

Her følger noen bilder fra turen:

DSC_0007.jpegDSC_0038.jpeg

DSC_0284.jpegDSC_0389.jpeg

DSC_0420.jpegDSC_0226.jpeg