Tre nye i OKB

Oslo katolske bispedømme har fått tre nye medarbeidere.

Agnieszka Kujawska og Agata Nazar er fra 16. oktober ansatt som vikarer i medlemssenteret og Kjersti Taranger er fra samme dato engasjert som personalkonsulent.

Kjersti Taranger er født 29. mars 1981 i Narvik. Bachelorgrad i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo og to masteremner fra to ulike institusjoner. Arbeidsrett fra Handelshøyskolen BI og internasjonale relasjoner fra Universidad Nacional på Costa Rica. Flere års erfaring med operativt personalarbeid fra offentlig og privat sektor. Ett års erfaring som HR- leder i bygg- og anleggsbransjen.

Agnieszka Kujawska er født 28. juli 1982 i Chorzów, Polen. Bachelor i økonomi fra Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Zamiejscowy w Chorzowie 2006, og master i statsvitenskap fra Uniwersytet Śląski w Katowicach 2007. Erfaring fra arbeid i bank. Kom til Norge 2015. Snakker polsk, engelsk og norsk.

Agata Nazar er født 25. august 1980 i Nowy Dwór Gdański, Polen. Bachelor i teologi fra Stefan Wyszyński-universitetet i Warszawa 2003. Arbeidserfaring fra kontor og katekese. Glad i seiling og hekling. Kom til Norge 2013.