Konsert i St. Dominikus klosterkirke

Velkommen til konsert i St. Dominikus klosterkirke, onsdag 22. november kl. 20.00.
 
Jo Hegle Sjøflot har satt egne toner til tekster av Forkynneren.
 
– I Jerusalem, i det tredje århundret før Kristus, finner vi en gåtefull poet ved navn Qohelet. Han beskriver den menneskelige situasjon på en måte som skiller ham ut i samtiden: alt er forgjengelig, det guddommelige er utilgjengelig, og vinen er en av de få varige gleder for menneske. Qohelets filosofiske poesi holder seg forbausende godt også i dag, og gir kanskje vel så mye assosiasjoner til fransk eksistensialisme som til det gamle Jerusalem, står det på plakaten til arrangementet.


Det er gratis inngang.

NB: Hverdagsmessen feires denne dagen i foredragssalen i St Dominikus.
 
Konsertplakat qohelet november 2017.jpg