Polske nyheter på Facebook

 

Du kan nå holde deg oppdatert på polske nyheter fra Kirken på Facebook

Bądź na bieżąco z polskimi  wiadomościami na Facebooku!

KATOLICY W NORWEGII: – Er du interessert i nyhetssaker på polsk? Følg den nye Facebooksiden Katolicy w Norwegii, oppfordrer OKBs journalist Marta Tomczyk-Maryon. 


Den nylanserte Facebook-siden heter Katolicy w Norwegii. Den er et tilbud til alle polsktalende katolikker i Norge. Her vil du finne nyheter om Den katolske kirke og vår tro, men også aktuelle temaer om det norske samfunn, og innhold som er spesielt laget for Facebook, som bilder og video. En side vel verdt å følge!

Ansvarlig for Facebook-siden er Marta Tomczyk-Maryon, som også lager de polske nyhetene på katolsk.no.  

Hvilket innhold vil vi finne på den nye Facebooksiden Katolicy w Norwegii?

– På Facebooksiden Katolicy w Norwegii kan man holde seg oppdatert på de nyeste sakene som er publisert på katolsk.no. Vi vil også lage og dele innhold som er spesielt rettet mot Facebook, som bildeserier, video, musikkinnslag og korte nyhetsoppdateringer. Det er en side hvor leseren kan finne mye forskjellig innhold, så jeg tror det kommer til å bli interessant for mange. 

– Hvorfor Facebook?

– Vi ønsker å satse på Facebook, fordi Facebook er et godt og moderne verktøy for å dele informasjon med mange. Det er viktig for oss å skape et miljø, hvor vi kan dele tanker, informasjon og synspunkter med leseren, og leseren med oss. Med Facebook er dette mulig ved at alle kan like, dele og kommentere innleggene. Vi håper at så mange som mulig ønsker å følge siden Katolicy w Norwegii, og liker og deler sakene som publiseres. 

Katolicy w Norwegii er en side for alle, også for polakker i Polen, som lvurderer å flytte til Norge. Vi ønsker å være en kilde til informasjon om  aktuelle temaer for polsktalende i Norge, forteller Tomczyk-Maryon.

– Det kan være saker som omhandler det norske samfunn, og selvfølgelig, Den katolske kirke i Norge. 

Hun oppfordrer også alle som liker eller følger Katolicy w Norwegii  til å ta kontakt med henne for tilbakemelding eller tips. 

– Vi blir alltid glad for gode tips om spennende saker, sier hun. 

 

Du finner den nye Facebook-siden her: https://www.facebook.com/informatorkatolicki/

Bądź na bieżąco z polskimi  wiadomościami na Facebooku!

 

 Les på polsk