Ad limina-besøket: Biskopene feiret messe ved Peters grav

Ad limina 6.6.18 (2).jpg

AD LIMINA-BESØK: Onsdag 6. juni feiret de nordiske biskopene messe ved Peters grav under hovedalteret i Peterskirken.

 

Fra onsdag 6. til tirsdag 12. juni dette år er Den nordiske bispekonferanse i Roma i anledning sitt Ad limina-besøk.

 

Nordisk messe

I anledning sitt ad limina-besøk feiret de nordiske biskopene messe ved Peters grav under hovedalteret i Peterskirken onsdag 6. juni. Endel norske pilegrimer deltok først på messen og deretter på generalaudiensen på Petersplassen. Under generalaudiensen fortsatte Pave Frans sin trosundervisning om fermingens sakrament.

 

En hilsen til de norske pilegrimene

Etter katekesen hilste pave Frans alle «engelsktalende pilegrimer og besøkende», især de fra «Irland, Norge, Nigeria, Kina, Filippinene og USA» med ordene: «Jeg påkaller vår Herre Jesu Kristi glede og fred over alle dere og deres familier.»

 

Les mer på Vatican News sin egen nettside på norsk

Se program for besøket

Les pavens andre del av katekeseserien "Fermingens sakrament"