NUK inviterer ungdom og unge voksne til Skandinavisk Olsok festival

Skandinavisk Olsok Festival A5 Liggende-page-001.jpg 

 

Norges unge katolikker har den glede å invitere katolsk ungdom og unge voksne fra Norge, Sverige og Danmark til Skandinavisk Olsok-festival i Trondheim. La oss komme sammen for å be om forbønn fra ‘Norges evige konge’ og sette et preg på byen denne sommeren.


Denne påmeldingen er for deg som ikke kan delta på hele pilegrimsturen, men fortsatt har lyst å feire St. Olav siste helgen i juli.

I programmet har vi satt opp at bussen forlater skolen kl. 08:30 fredag morgen for å gå den den siste delen av pilegrimsturen fra Heimdal. Det kommer til å være mulighet å ankomme byen torsdag 26. juli for de som trenger overnatting torsdag-fredag.


Midt på dagen er vi fremme i Trondheim. Der blir det Åpningsmesse, middag i menighetssenteret og forflytning opp til skolen for bli-kjent leker og kveldsbønn. Lørdag morgen blir det kulturelle workshops som man kan melde seg på. Midt på dagen tar vi buss til Stiklestad for å delta i prosesjon fra Teglverket til Stiklestad kirke sammen med St. Olav menighet fra Trondheim. Der blir det også høymesse med biskopen. På kvelden blir det åpen scene med musikk, mat og spill. Søndag blir det pontifikal høymesse i Nidarosdomen.

 

Varighet: 27. juli kl. 08.30 - 29. juli kl. 16.30 (etter messen i Nidarosdomen) 
Deltakeravgift: kr 750,- for NUK-medlemmer (1150,- for ikke-medlemmer)
Aldersgrense: 15 - 35 år
Festivalsjef: Jakob M. Voigt

 

For de som trenger det kan vi også ordne overnatting fra søndag til mandag, selv om programmet er slutt søndag kveld.

Det er viktig å melde seg på festivalen via. NUK sine nettsider, så vi vet hvor mange busser vi trenger å bestille og hvor mye mat vi trenger å kjøpe inn.


Mer detaljert informasjon blir selvfølgelig sendt ut til deltakerne etter at påmeldingsfrist har gått ut. Du kan også lese mer om arrangementet på NUK sine nettside.