St. Sunniva skole: Kom på Åpen dag!

 

IMG_0023.jpeg

INVITERER:  Rektor Helene Hatle ved St. Sunniva skole inviterer foreldre med barn som skal starte i 1.trinn høsten 2019, til Åpen dag. 

 

Søknadsfristen for St. Sunniva skole er 1. desember. Nå ønsker rektor Helene Hatle interesserte foreldre velkommen til Åpen dag tirsdag 6. november. 

 
Tekst og foto: Petter T. Stocke-Nicolaisen

 

Skjermbilde 2018-11-01 kl. 12.38.52 2.pngDen tradisjonsrike skolen i Akersveien, Oslo, er et populært valg, ikke minst for foreldre som ønsker et mangfoldig og internasjonalt læringsmiljø for sine barn. Skolen er også kjent for sine resultater med tidlig innsats overfor elever som har ekstra faglige utfordringer. Det var bakgrunnen for at statsminister Erna Solberg og tre statsråder besøkte St. Sunniva 10. august 2017.  

Hva er grunnen til at dere arrangerer Åpen dag, rektor Helene Hatle?

– Vi ønsker å gi foreldre med barn som skal starte i 1.trinn til høsten en mulighet til å besøke og bli bedre kjent med skolen.

Hvorfor arrangerer dere Åpen dag akkurat nå?

–Vi har for tiden inntak til 1. trinn for skoleåret 2019/2020. Inntaket til 1. trinn gjelder barn som er født i 2013 og som skal begynne på 1. trinn. Vi har søknadsfrist 1. desember og håper å nå ut til foreldre som kan være interessert i å søke skoleplass hos oss.

Hvilke erfaringer har dere med Åpen dag fra tidligere?

– Skolen har tidligere hatt Åpen dag og har gode erfaringer med å invitere foreldre til et skolebesøk.

Hva står på programmet?

– De får møte rektor, ansatte og elever som tar foreldrene med på konsert, omvisning og informasjon om skolen og SFO.

Hvem er invitert?

– Foreldre som har barn som skal starte i 1.klasse til høsten er invitert.

 

Les mer