Egen hjemmeside for det hellige år 2000

Vatikanet (KAP) - Fra mandag informerer Vatikanet om det hellige år 2000 på en egen hjemmeside på Internett. På denne siden kan man finne informasjoner om det forestående jubelåret, om arrangementene, om byen Roma i nåtid og fortid, om Vatikanet og pavene. Også praktiske ting som påmelding, hotellutvalg, reise og losji kan snart på denne måten ordnes elektronisk.

Ved siden av de religiøse og åndelige temaene i "Anno Santo 2000" informerer siden også om jubelårets kultur- og musikkprogram og om spesielle hendelser som det store ungdomstreffet i august 2000 i Roma. På siden kan man også høre pavens stemme og snart også jubileumshymnen. Ved siden av den italienske versjonen vil Vatikanet også snart komme med versjoner av År 2000-hjemmesiden på andre språk, blant dem engelsk, tysk og spansk.

Kathpress 22. februar 1999; o: pe

av Webmaster publisert 23.02.1999, sist endret 23.02.1999 - 11:16