Kardinal Giordano forhørt i fem timer

Napoli (KI/KAP) - Erkebiskopen av Napoli, kardinal Michele Giordano, har blitt forhørt i fem timer av det italienske rettsvesenet i forbindelse med en forundersøkelse som rettes mot ham. Den italienske avisen La Repubblica skrev lørdag at ingenting er kjent om innholdet av forhøret. I følge avisen skal forhøret ha blitt foretatt av undersøkelsesdommeren av Lagronegro på grunn av mistanken om kardinalens medvirkning i sin brors forretninger.

For et år siden ble det satt i gang undersøkelser mot kardinalen etter at hans bror ble etterforsket for antatte skatteunndragelser og uregelmessigheter i forbindelse med byggearbeider. Kardinalen har hele tiden bestemt avvist anklagene.

KI/KAP (KathPress/Katolsk Informasjonstjeneste, o:pe)

av Webmaster publisert 15.05.1999, sist endret 15.05.1999 - 20:13