Skedsmo: Kulturpris til katolske barnekorledere

Konsert Lillestrøm 2011Veronica og Modesto Ocampo, som driver barnekoret i St. Magnus menighet på Lillestrøm, er blitt tildelt Skedsmo kommunes ”Barn og unges kommunepris” for 2011. Prisen overrekkes i Skedsmo rådhus tirsdag 8.november.

Ekteparet driver koret på sjette året. I denne tiden har medlemstallet gått fra 6 til 36 barn, i alderen fem år og oppover. Koret har opptrådt på KulturMix og har også sosiale aktiviteter. Neste opptreden er under KulturMix 2011 i Lillestrøm Kultursenter 29. oktober.

I menighetens årlige humanitærkonsert er koret et selvfølgelig innslag. Det kommende St. Magnus menighetsblad rapporterer fra årets konsert:

St. Magnus-konsert er blitt en tradisjon i menigheten. Hver høst i september arrangerer de forskjellige kKonsert Lillestrøm 2011 2orene i St. Magnus en veldedighetskonsert. Inntekten går i sin helhet til barnehjem i Vietnam, Filippinene, Polen, Sri Lanka – og i år til Rwanda. Konserten i år brakte inn kr. 21 650,-. Komiteen, og ikke minst artistene, var meget fornøyde. Som vanlig var forestillingen bra og variert. Alle korene sang veldig fint, men barnekoret stjal mest av publikums oppmerksomhet.

Koret er medlem av Norges Unge Katolikker og Skedsmo sangforening.

Veronica og Modesto er også kateketer i menigheten.

www.katolsk.no gratulerer!

Foto: St. Magnus menighetsblad 4/2011