Ny barnebok: Freddy Edderkopp i kloster

Freddy Edderkopp i klosterSt. Olav forlag har gleden av å presentere egenprodusert barnebok om kloster og klosterliv - skrevet av dominikanersøster Ane-Elisabet Røer fra Sta. Katarinahjemmet og illustrert av Roy Søbstad.

Fra sin gode utkikkspost i søster Agates slør, eller hengende over tabernakelet i kapellet, lærer Freddy Edderkopp barn om kallet og løftene, og vi tas med på hans halsbrekkende oppdagelsesferd gjennom klosteret og klosterlivet.

"Freddy Edderkopp i kloster" er fornøyelig og lærerik for både voksne og barn! Ypperlig for høytlesning i hjemmet og katekese.

Kr 198.-  KJØPBLA I BOKEN!

"Freddy Edderkopp i kloster" har følgende forord av biskop Bernt Eidsvig, datert ordenslivets dag 2. februar 2012:

Kjære barn

Vet du hva en nonne eller munk er? Vet du hvordan de går kledd, hva de driver med hele dagen, hvorfor de velger å leve i et kloster, hva et kall er, hvorfor de ikke gifter seg, hvorfor de deler det de har med hverandre, hvordan man blir nonne og hvorfor de er så viktige for deg og meg og for hele Kirken? Få svarene av Freddy Edderkopp – han bor nemlig i kloster!

Uten nonnene eller søstrene i Norge ville ikke Kirken vært som den er i dag. Nonnene har drevet sykehus og skoler, de lærer andre om Gud, hjelper mange mennesker som trenger det og mye, mye mer. Viktigst av alt er at de ber for oss – for deg og meg og for hele verden.

I dag er det mange mennesker som synes det er rart at noen velger å bli nonne eller munk. Det synes ikke Freddy Edderkopp, og ikke jeg heller. Å være nonne eller munk er et annerledes liv, men det er et veldig viktig, spennende og fint liv. Nonnene og munkene gir livet sitt helt til Gud og Kirken. Derfor har vi mye å takke dem for, og vi kan lære av dem. Jeg er glad for at Freddy Edderkopp i denne boken forteller dere hvorfor og hvordan. Faktisk burde alle barn og ungdommer tenke over hvorvidt de har et kall til å bli nonne eller munk.

Takk til sr. Ane-Elisabet fra Sta. Katarinahjemmet for at hun har skrevet denne boken for å lære oss hvordan hun og over 700 000 andre ordensfolk i verden lever.

Bli med Freddy Edderkopp på en oppdagelsesreise i et ekte kloster!