Bli med på fakkeltog for de forfulgte

Tradisjonen tro arrangerer Stefanusalliansen og Åpne Dører fakkeltog over hele landet i solidaritet med forfulgte kristne. I år er det den alvorlige situasjonen i Syria og Irak som er hovedfokus, under parolen PÅ FLUKT FOR SIN TRO.

Fra Stefanus.no:

Borgerkrigen i Syria og IS sine herjinger særlig i Nord-Irak har ført til den største flyktningkatastrofen verden har sett siden 1945. Kristne og andre minoriteter rammes spesielt hardt. Verdens eldste kirker er i ferd med å gå til grunne.

Bli med i fakkeltog, la oss vise at vi bryr oss!

Her blir det fakkeltog (kronologisk rekkefølge):

HAMAR   4. oktober

STORD   27. oktober

TRONDHEIM   29. oktober

STAVANGER   1. november

BERGEN   3. november

OSLO   5. november

SARPSBORG   8. november

HAUGESUND   14. november

ØYSTESE   6. desember

Detaljer for det enkelte arrangement oppdateres etter hvert som de blir klare. Det er lokale fakkeltogkomiteer på det enkelte sted som er ansvarlige for gjennomføringen, i samarbeid med Åpne Dører og Stefanusalliansen.

Se også arrangementets Facebook-side.