Ny kommunikasjons­leder i Oslo katolske bispedømme

Hans RossinéHans Rossiné (54) er ansatt som ny kommunikasjonsleder i Oslo katolske bispedømme.

— Vi er svært glade for at vi får med oss en erfaren leder med kommunikasjon- og kulturbakgrunn, sier administrativ leder Lisa Wade.

Hans Rossiné skal lede kommunikasjonsarbeidet i bispedømmet, ha ansvar for nettstedet katolsk.no, St. Olav forlag, de to medlemsbladene St. Olav og Informator Katolicki og vil inngå i den ikke-geistlige ledergruppen.

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver og nye utfordringer sammen med mange dyktige folk. Medlemmenes engasjement for kirken er stort. Det er viktig med godt kommunikasjonsarbeid som understøtter dette. En annen viktig jobb blir å gjøre en flerkulturell kirke som den katolske og vårt kristne verdigrunnlag mer synlig i samfunns- og verdidebatten og blant folk flest, sier Hans Rossiné.

Hans Rossiné er cand.mag. i filosofi og litteratur fra Universitetet i Oslo og har etterutdanning i digital kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har bakgrunn som kulturjournalist og teateranmelder i Dagbladet og som programsjef og leder for dramaavdelingen i NRK. Han har også hatt flere internasjonale verv. Han kommer nå fra UDI, der han siden i høst har vært senior kommunikasjonsrådgiver i region- og mottaksavdelingen.

Hans Rossiné vil tiltre i stillingen i løpet av februar/mars 2016.

av Mats Tande publisert 02.01.2016, sist endret 02.01.2016 - 12:12