Her blir pavemessen

Buy-Swedbank-Stadion-Football-Tickets-FootballTicketNet.jpgSe også: Informasjon om pavens Sverige-besøk

 

Nå er stedet for pave Frans messe i Malmø den 1. november klart: Swedbank stadion i stadionområdet sentralt i Malmø. Og det blir en norsk kvote med billetter.
Swedbank stadion er hjemmebane for fotballklubben Malmø FF, har 22.000 sitteplasser og to storskjermer på 50 kvm i hver ende av stadion.

 

I god tid

 

Den hellige messe starter klokken 9:30 tirsdag den 1. november. Alle besøkende anbefales å være ute i god tid ettersom det vil bli et strengt sikkerhetsopplegg og krav om å vise gyldig legitimasjon ved inngangene.
Det er få parkeringsplasser i området. Arrangørene oppfordrer derfor publikum å ankomme til fots (tar 45 minutter fra Malmø sentralstasjon, 30 minutter fra Triangeln shoppingsenter) eller buss nummer 3 som går direkte fra jernbanen til stadion.

 

Norsk kvote


OKB har fått beskjed fra Stockholms katolske stift om at det vil bli holdt av en kvote billetter til Norge. Vi legger ut informasjon på katolsk.no så fort vi vet hvordan billettene i den norske kvoten skal slippes rent teknisk og praktisk.