Slik får du billetter til pavemessen

Frans hilserNå har Stockholm katolske stift sluppet billettene til messen med pave Frans i Malmø den 1. november. OKB har fått beskjed fra Sverige om at det vil være en stor kvote billetter tilgjengelig for nordmenn. Slik sikrer du deg en billett:

Kontakt din menighet

På samme måte som i Sverige, ber OKB nå menighetene om å koordinere billetter til messen. Våre menigheter har derfor i dag fått beskjed om å identifisere hvor mange billetter de kan trenge til messen og gi beskjed til OKB innen utgangen av onsdag den 12. oktober. OKB vil samle bestillingene og sende dem over til Sverige. Billettene vil så etter hvert bli distribuert ut til den enkelte menighet.

Alle som vil ha en billett er velkommen til å kontakte sin nærmeste katolske menighet. Messen er åpen for allmennheten og man trenger ikke være katolikk for å delta. Billettene til messen er gratis.

Haster

Tidsfristen for den enkelte menighet til å melde inn behovet for antall billetter er dessverre veldig knapp. Men bemerk at man melder inn et estimat. Den 16. oktober åpnes det opp for direktebestilling av billetter på nettet. De som ikke får sikret seg en billett i første omgang, får en ny mulighet da.

Merk også følgende:

  • Billettene vil ikke være personlige, dvs det vil ikke stå navn på dem. Men man må vise gyldig ID/pass for å komme inn på stadion
  • Swedbank stadion åpner dørene klokken 06.30 på messedagen. Messen begynner klokken 09.30, men dørene inn til stadion vil stenge klokken 09.00. Etter kl 09.00 vil man altså ikke slippe inn på stadion.

 

Det er kommet spørsmål om OKB sentralt vil kunne koordinere reise og opphold til Malmø, eventuelt sette opp felles busser. Det har vi dessverre ikke kapasitet eller anledning til i høst. Men vi vil anbefale dem som skal til Malmø for å feire messe om å gjøre bestillinger så fort det lar seg gjøre.

Stockholm katolske stift beklager at informasjonen om billetter kommer sent. Men de har hatt store utfordringer med å skaffe riktig arena for messen.

Nå setter vi alt inn på en stor norsk kontingent i Malmø og at vi sammen med våre nordiske brødre og søstre klarer å fylle 19.000 plasser på Swedbank stadion!