Utnevnelser av kirkelige assistenter og ekstraordinære kommunionsutdelere

Den 20. juni utnevnte biskop Bernt I. Eidsvig Can. Reg. av Oslo Stefan Bivand, Tomasz Dymarczyk og Piotr Jaworski til ekstraordinære kommunionsutdelere i St. Paul menighet, Bergen. Utnevnelsene gjelder for tre år fra og med 20. juni 2016.

Den 9. september utnevnte biskop Eidsvig Grzegorz Iskra, Andrezej Anczok og Bogdan Szymonek til ekstraordinære kommunionsutdelere i Asker og Bærum katolske menighet

Utnevnelsene gjelder for tre år, frem til 9. september 2019.

Den 15. september utnevnte biskop Eidsvig Tomasz Nowak og Nicolai To til kirkelige assistenter i St. Frans menighet, Larvik. Samme dato utnevnte han også br. Bjarne Falkanger OFM og sr. Walburgis Schwarzer OSC til ekstraordinære kommunionsutdelere i menigheten.

Utnevnelsene gjelder for tre år fra 15. september 2016