Linda Therese Utstøl er ny journalist i OKB

Linda.jpg

Linda Therese Utstøl (Foto: Unnveig Aas)

 

Oslo katolske bispedømme (OKB) har ansatt Linda Therese Utstøl (31) som journalist i den ledige stillingen i kommunikasjonsavdelingen. - Jeg gleder meg til å lære mer om det katolske Norge, og håper å bidra med gode refleksjoner rundt kultur og samfunn, sier Linda Therese Utstøl.

 

Linda Therese Utstøl skal skrive artikler og levere stoff til både katolsk.no og St. Olav katolsk magasin. Hun blir også bokansvarlig i St. Olav magasin. Hun tiltrådte stillingen den 1. november.

 

Solid bakgrunn

- Det er kjempespennende at vi har fått en dyktig journalist som Linda Therese på plass i kommunikasjonsavdelingen. Hun har solid bakgrunn, et bredt interessefelt og et godt nettverk som vi vil ha stor glede av fremover, sier kommunikasjonssjef Hans Rossiné.

 

Linda Therese Utstøl har en master i europeisk kultur og en bachelor i idéhistorie fra Universitetet i Oslo. Hun har også gått på forfatterstudiet i Bø og på forfatterlinja ved Danvik folkehøgskole. Hun har utgitt to diktsamlinger, vært kulturjournalist og kulturredaktør i Minerva, og redaktør i Mentsch Magazine siden 2019.

Linda Therese Utstøl ble tatt opp i Kirkens fulle fellesskap i 2020.