Paven på utflukt

De journalister som har som levebrød daglig å rapportere hva pave Johannes Paul II driver med i Vatikanet, undret seg fredag morgen hvorfor det ikke var offentliggjort noe program for paveaudiensene som vanlig. Ingen misunner paven en dags hvile, men likevel ble mange overrasket da det ved middagstid ble klart hvorfor ingen visste hva han drev med.

I det vakre været hadde paven i hemmelighet dratt på en utflukt utenfor byen. Dette i alle fall hvis man skal tro det italienske nyhetsbyrået ANSA, som påpeker at opplysningen ikke er bekreftet av de vanlige offisielle kildene i Vatikanet. Forrige gang paven forlot Vatikanet på en hemmelig utflukt, var den 4. november 1996. Ofte reiser han da til fjellene i landskapet Abruzzo.

Vatikanradioen/OB o:pe

av Webmaster publisert 09.02.1998, sist endret 09.02.1998 - 13:56