Paven maner til forsoning og fred

Vatikanet - KI (KAP) - I anledning den forestående julefeiringen har paven oppfordret de kristne til forsoning, godhet og "fred i hjertene". Ved den siste generalaudiensen før starten på Det hellige år sa han onsdag at Kirken i årevis har forberedt seg på det forestående jubileumsåret for Kristi fødsel. "Vi står nå rett foran åpningen av de hellige dører. Dette er også en anledning til å slå våre hjerters dører vidt åpne for Gud og mennesker", sa paven.

Med Kristi fødsel for 2000 år siden har Gud på enestående og uovertruffen måte gjenopprettet skapelsens harmoni. Julen er dermed festen for hele skapelsen og for hvert enkelt menneske.

Kathpress 22. desember 1999; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo

av Webmaster publisert 23.12.1999, sist endret 23.12.1999 - 23:07