P. Kits Butardo forlater Norge i juli

P. Chito ("Kits") Gonzales Butardo

P. Chito ("Kits") Gonzales Butardo, som har gjort tjeneste for Kirken i Norge i fire og et halvt år, forlater i juli Trondheim Stift og Norge og vender tilbake til sitt hjemland Filippinene.

P. Butardo ankom Norge i november 1998 og arbeidet først som hjelpeprest i Trondheim og Trøndelag. Siden 1. august 2000 har han vært sogneprest i St. Eystein menighet i Kristiansund og sogneadministrator i St. Sunniva, Molde. Han vil jobbe i begge menighetene ut juni måned.

P. Butardo er inkardinert i bispedømmet Butuan, og er allerede blitt tildelt sin nye stilling som executive assistant ved Urios College, en utdannelsesinstitusjon som tilhører bispedømmet, i Butuan City.

Katolikkene på Møre skal feire p. Kits Butardo den 29. juni. Både i Molde og Kristiansund skjer det ved en messe og påfølgende avskjedsfest. I Molde blir messen kl.11.00, i Kristiansund blir den klokken 18.00.

P. Butardos nye adresse vil være: St. Peter Seminary, Ampayon, Butuan City, 8600 Filippinene. Han vil fremdeles kunne nås på epostadressen kits.butardo@katolsk.no.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)
19. mai 2003

av Webmaster publisert 19.05.2003, sist endret 19.05.2003 - 14:23