KRISTI ETTERFØLGELSE i nytt opplag og lommeformat

Bla i et utdrag av boken her

.. en perle innen åndelig litteratur.

Pave Benedikt XVI ved onsdagsaudiensen 9. august 2006

ST. OLAV FORLAG utga første gang Thomas à Kempis' Kristi etterfølgelse ( De imitatione Christi) så tidlig som i 1892 - tre år etter forlagets opprettelse. Forlagets forrige utgave (2007) av dette åndelige mesterverket, i Jeanne Wredens oversettelse, er utsolgt fra forlaget. Derfor er det nå produsert en nyutgivelse med samme oversettelse - og denne gang i lite og hendig format, med gullsnitt og lesebånd.

Denne komplette utgaven av Kristi etterfølgelse har i tillegg til temaindeks også bibelreferanser i indeks og tekst. Boken er trykket på 40 g. bibelpapir og koster kr. 198.-

BLA I ET UTDRAG AV BOKEN HER.

Thomas à Kempis (ca. 1380-1471) var flamsk augustinermunk fra et kloster ved Zwolle, Nederland, og en av senmiddelalderens aller fremste forfattere av oppbyggelig litteratur. Nest etter Bibelen er den kristne klassikeren Kristi etterfølgelse den mest utbredte åndelige bok i vår kultur. Boken er oversatt til rundt 100 språk og publisert i ca. 3000 utgaver.

De imitatione Christi ble publisert med anonym forfatter i 1418 og først senere tilskrevet Thomas à Kempis. Helt fra begynnelsen av nådde den langt utover kretsen av munker manuskriptet egentlig var ment for.

Kristi etterfølgelse taler ikke i første rekke til intellektet, men til hjertet. Dette er en bok som er preget av visdom og dyp fromhet. Den formidler åndelig liv og en mulighet til å utvikle et inderligere forhold til Gud og Jesus Kristus.

Bli med de mange millioner som gjennom fem århundrer i dette åndelige mesterverket har funnet en invitasjon til forening med Gud som er vanskelig å motstå, og en klok støtte på veien dit.

Bestill boken fra St. Olav bokhandel.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (9. august 2010)

av Webmaster publisert 09.08.2010, sist endret 19.01.2011 - 15:59