Ny daglig leder i Caritas’ Infosenter for arbeidsinnvandrere

Igor Kaltzakorta UtgårdFra 1. juni vil Caritas’ Infosenter for arbeidsinnvandrere ha ny daglig leder, Igor Kaltzakorta Utgård. Den nye daglige lederen vil blant annet ha ansvar for å lede og delta i Informasjonssenterets daglige drift, sikre videre finansiering samt ha kontakt med media, politikere og offentlige instanser og andre sivilsamfunnsorganisasjoner.

Igor Kaltzakorta Utgård har en mastergrad i administrasjon og organisasjonsteori fra Universitet i Bergen. Han har blant annet erfaring fra arbeid i Utekontakten i Bergen kommune og som daglig leder for to familiesentre i Bydel Alna – Oslo Kommune.

Han snakker både spansk, engelsk og norsk flytende.

I en overlappingsperiode vil nåværende daglig leder, Bernt Ivar Gulbrandsen også bidra i driften av senteret.