Versjon 1.3 av «Katolsk»-appen for smart­telefoner og nett­brett er klar

KatolskInformasjonstjenesten i Oslo katolske bispedømme har gitt ut versjon 1.3 av «Katolsk»-appen for smart­tele­foner og nett­brett. Appen er helt gratis.

I appen Katolsk kan du lese tekstene til dagens (eller selvvalgt) messe, helgen­biografier, studére liturgisk kalender for lang tid fremover, finne kirker og messesteder på kartet, slå opp messetider, lese katolske bønner, lese messens tekster på mange språk og mye annet.

Denne nye versjonen er er en oppdatering av versjon 1.2. Utvidelsene denne gang gjelder at messens faste tekster nå også kan leses på svensk og dansk. Appen støtter derved Norsk, latin, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, polsk, vietnamesisk, litauisk, tagalog, ungarsk, russisk, kroatisk, tamil, nynorsk, svensk og dansk.

Si fra dersom det er språk du savner i denne listen!

I tillegg er seksjonen med bønner omstrukturert, slik at det er lettere å finne frem blant de mange bønnene som er tilgjengelige i appen.

Si fra dersom det er bønner du savner!

Last ned: Android | iOS

(For innspill og tilbakemeldinger, send mail til app@katolsk.no).