Ledige stillinger i Caritas Norge

Caritas logo

Caritas Norge er Den katolske kirkes hjelpeorganisasjon. Som del av det internasjonale Caritas-nettverket, med 165 medlemsorganisasjoner og etablerte strukturer i 200 land og territorier er Caritas et av de største humanitære nettverkene i verden. Caritas Norge arbeider med utviklings-, nødhjelps- og fredsprogram internasjonalt og i Norge fokuserer organisasjonen spesielt på integreringsspørsmål og aktiviteter rettet mot innvandrerbefolkningen i Norge. For uten vårt arbeid i Norge har Caritas Norge engasjement i 17 land.

 


Caritas Norge vokser og har to ledige stillinger:


Rådgiver for innsamling og marked.

Leder for kommunikasjon- og markedsavdelingen.

Vi ønsker kreative, initiativrike og resultatorienterte medarbeidere med faglig erfaring fra lignende stillinger - og god relevant utdannelse.

For ytterligere informasjon om stillingene kontakt administrasjons- og økonomileder Dag Albert Bårnes på telefon: 926 34 416, eller vår rådgiver Åge Petter Christiansen hos Hodejegerne: mobil 900 99 800.

Søknadsfrist 30.september.