Velkommen til «nye katolsk.no»

Den 3. søndag i advent 2015 gikk nettstedet katolsk.no over til en oppgradert plattform og nytt skall. Den nye versjonen er bedre tilpasset nettbrett og mobiltelefoner, og har et mer tidsriktig utseende og funksjonalitet enn tidligere.

Kommunikasjonsavdelingen i Oslo katolske bispedømme har arbeidet i langt tid med å få på plass den nye designen, overføre data fra forrige web-løsning og tilpasset alle funksjoner slik at de kan brukes på tvers av plattformer. Det arbeides fremdeles med å løse noen mindre utfordringer, men nettstedet er ved lansering i dag så godt som komplett.

Vi ønsker å rette en stor og varm takk til vår samarbeidspartner på det tekniske området: Martin Reistadbakk i Blaastolen. Uten hans utrettelige og kyndige bistand hadde vi rett og slett ikke fått det til. Takk, Martin!

Nettstedet www.katolsk.no så dagens lys 22. mars 1996. Les en omtale over nettstedet i forbindelse med 10-årsjubiléet! Den 22. mars 2011 byttet vi til dagens tekniske plattform (Plone) etter 15 års håndkodet nettsted. Vi feirer altså 20-årsjubileum om tre måneders tid. Veksten har ikke avtatt, i november 2015 opplevde nettstedet 100.000 besøk, og leverte over 600.000 sidevisninger. 

Fremfor alt ønsker vi å takke alle våre trofaste lesere. Det er for dere nettstedet finnes.

av Mats Tande publisert 12.12.2015, sist endret 12.12.2015 - 21:47