YOUCAT Ungdomsbønnebok foreligger på norsk!

YoucatBønnebok.jpgGeorg von Lengerke & Dörte Schrömges (red.):

YOUCAT Ungdomsbønnebok

St. Olav forlag 2016

978-82-7024-311-2  |  Heftet  |  176 sider  |  kr 198  |  BLA I BOKEN!

Denne ungdomsbønneboken er en hjelp til en vei inn i bønnen og vennskapet med Gud. Den rommer gamle og nye bønner for gode og vonde dager og netter. Du finner bønner fra Den hellige skrift, bønner bedt av bønnemennesker gjennom historien og mennesker som lever i dag.

Boken består av to deler: Den første delen består av morgen- og kveldsbønner som strekker seg over to uker. Dagene den første uken handler om livet med Gud, den andre uken handler de om Guds liv med oss. Den andre delen er en samling med bønner tilknyttet forskjellige temaer og anledninger. De kan gjerne kombineres med første del og flettes inn i den, alt avhengig av omstendighetene, Kirkens høytider eller dine egne behov.

De ferdig formulerte bønnene kan føre deg inn i en bønn hvor du ber med egne ord og til den indre bønnen hvor du er stille. De skrevne bønnene er bare noe som skal «gjentas». Når du gjør et annet menneskes bønn til din egen, da ber dere i fellesskap, du med ham og han med deg. Forfatterne av denne boken vil be med deg og for deg. De kan bli et fellesskap på troens vei som hjelper deg slik at du i større grad finner dine egne ord, men også den stille indre bønnen. Slik blir du mer og mer en som ber, et menneske som er forenet med Gud.

Å be betyr at du betror alt til Gud. Å be betyr å være stille og å lytte. Og det betyr å slippe ham til i hverdagen din. I kroppen din, i hukommelsen, i alt det du sier, tenker og gjør. Det store skrittet mot deg har Gud allerede tatt. For deg begynner veien inn i bønnen med små skritt. Vi inviterer deg til å begynne å gå dem.

Perfekt gave til konfirmasjon - eller når som helst ellers - ikke minst i kombinasjon med YOUCAT Ungdomskatekisme for Den katolske kirke!

KJØP i eller bestill fra St. Olav bokhandel - eller din lokale bokhandel!

av Adm — publisert 11.04.2016, sist endret 11.04.2016 - 15:07