Ledig stilling på St. Sunniva skole

Logo St Sunniva skoleSt. Sunniva skole er en kristen katolsk privatskole med 544 elever fordelt på 1.-10. trinn, egen skolefritidsordning og ca. 80 ansatte. Skolen drives etter friskoleloven, samt egne statutter. Skolen har egen læreplan i kristendom, men følger de offentlige læreplanene i de andre fagene. Elevmassen utgjør et meget positivt og flerkulturelt miljø. Skolen ligger sentralt plassert i Oslo. For ytterligere informasjon om skolen, se vår nettside www.stsunniva.no. 

LEDIG UNDERVISNINGSSTILLING PÅ UNGDOMSTRINNET

Ved St. Sunniva skole er det ledig et 100% vikariat på ungdomstrinnet fra 01.08.2016 til 31.07.2017. Stillingen er også tillagt kontaktlærerfunksjon. Forlengelsen av vikariatet kan være aktuelt.

Skolen har behov for kompetanse innen fagene norsk, samfunnsfag, matematikk og naturfag.

Vi søker etter en medarbeider med godkjent kompetanse for ungdomstrinnet. Du er en dyktig, ansvarsbevisst og målrettet lærer med erfaring fra ungdomstrinnet. Du er en god og tydelig klasseleder med gode formidlingsevner og som liker å arbeide med ungdom. Du må kunne jobbe selvstendig, samt samarbeide med dine kollegaer. Du ønsker å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø, og du trives i en aktiv og travel hverdag. Du må være lojal mot skolens mål og verdier.

Det kreves godkjent undervisningskompetanse for tilsetting i grunnskolen. Du bør ha 60 studiepoeng i fagene; norsk, matematikk og naturfag. I tillegg til utdanning vil også erfaring og personlig egnethet bli tillagt avgjørende vekt. God muntlig og skriftlig framstillingsevne, samt god digital kompetanse er en forutsetning.

Vi oppfordrer menn til å søke.

Vi tilbyr en arbeidsplass bygget på et solid fundament og lange tradisjoner. Du vil bli en del av et høyt faglig miljø med gode strukturer, en godt organisert skole, samt et positivt, raust, stabilt og samarbeidsvillig kollegium. Lønn og arbeidsvilkår er i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og avtaler. Pliktig innskudd i Statens Pensjonskasse. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Helene Hatle på tlf. 48 00 73 54. Søknad med CV sendes St. Sunniva skole, Akersveien 4, 0177 Oslo, eller på mail til rektor@stsunniva.no snarest og senest innen 31.05.2016.