Feiring av det gudeviede liv

VELKOMMEN TIL FEIRING AV DET GUDVIEDE LIV 2. FEBRUAR KL. 18.00!

feiring av det gudeviedeliv.jpgI 1997 utropte pave Johannes Paul II 2. februar, festen for Herrens fremstilling i tempelet (Mariae lysmesse), som Ordenslivets dag. Hensikten med dette er å gi alle ordensfolk mulighet til i fellesskap å fornye sine løfter, men også i hele menighetens midte å rette fokus mot det gudviede liv, denne form for kristenliv som er og har vært en så viktig del av Kirkens liv til alle tider.

Oslo katolske bispedømme feirer Ordenslivets dag med pontifikalmesse i St. Olav domkirke torsdag 2. februar kl. 18.00. Biskop Bernt I. Eidsvig er hovedcelebrant, og oppfordrer alle presteviede ordensfolk til å koncelebrere i messen.

Messen følger messebokens tekster for 2. februar, med lysprosesjon ved inngangen. Etter prekenen fornyer ordensfolk som er tilstede sine løfter.

Etter messen inviterer søstrene til kirkekaffe i menighetssalen.